Onze poetsservice

Uw auto weer in nieuwstaat? Maak een afspraak bij ons voor een grondige reiniging van uw in en exterieur. Onze Cleaning Service is op maat en hierbij kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Wij leveren een breed scala aan opties welke we graag met u bespreken.

Uitgebreide poetsbehandeling voor uw auto | Zetten - Andelst - Herveld - Betuwe

Interieur reiniging

Een fris interieur is natuurlijk wel zo fijn. Zeker als u veel rijdt en misschien wel met het hele gezin vaak op weg bent, heeft het interieur van uw auto veel te lijden. Eten en drinken resten die achterblijven in uw auto werken ook zeker niet mee aan een fris interieur.

U zult versteld staan in hoeverre Car Cleaning Andelst de werkruimte van uw auto weer terug in nieuwstaat kan brengen. Wij werken van af het dashboard tot en met de kofferbak. Mochten er hardnekkige kringen en/of plekken in uw bekleding zitten dan hebben wij een dieptereinigings programma om ook de meest vervuilde bekleding weer netjes te maken. Nare luchtjes verwijderen wij ook en brengen een neutrale geur terug in uw auto. Een frisse instap waar u nog langere tijd plezier aan beleeft!

Contact opnemen

Exterieur reiniging

U komt natuurlijk niet bij ons terecht voor de snelle wasbeurt. Uiteraard maken wij wel eerst de auto schoon maar daarna gaan we pas echt aan de slag. Wij poetsen uw auto met de hand en machinaal. Hierbij kunnen wij kleine schades zoals krassen in de lak drastisch verminderen en vaak zelfs laten verdwijnen.

Tijdens het poetsen zetten wij de lak in een speciale wax waardoor u een langere periode van een mooie en gladde lak kunt genieten.

Car Cleaning Andelst is er ook voor de zakelijke rijder, een goed gepoetste auto is immers een visitekaartje van uw onderneming of werkgever.

Contact opnemen

Wist u dat

Car Cleaning Andelst ook boten en caravans kunnen voorzien van een passende poetsbehandeling? Beide staan bloot aan de weerelementen die de algehele staat van uw boot of caravan in de loop der tijd aantasten. 

Regelmatig waxen van de oppervlakten verlengen de levensduur van uw (hobby) caravan/ boot aanzienlijk. Onze tarieven voor poetsbehandelingen zijn op maat. Neem gerust contact op, of loop eens binnen!

Car Cleaning Andelst maakt gebruik van de volgende merken:

Logo Cartec autopoetsmiddelen
Logo Nielsen autopoetsmiddelen