Optimale lak bescherming

Car Cleaning Andelst biedt naast onderhoud, poetsbehandelingen en occasions nu ook een lakbehandeling van Keramische coating aan! 

Het aanbrengen van een keramische coating komt de levensduur van uw lak ten goede. De transparante laag brengt de originele glans weer terug en beschermd de lak tot wel 24 maanden!

Na behandeling is de lak direct beschermd tegen strooizout, verkeersvuil, verkleuring, industriële uitstoot en krijgen stof en modder minder grip op de lak.

Het vuil wat wel achterblijft is door de keramische laag zeer gemakkelijk te verwijderen want het krijgt geen kans zich aan de lak te hechten.

Nieuwsgierig naar de werking of wilt u meer informatie? Wij bieden u graag meer uitleg dus maak gerust een afspraak om het effect van een keramische coating zelf te beoordelen bij ons op de zaak!

Contact opnemen

Toepassingen & nazorg

Auto laten poetsen bij Car Cleaning Andelst | Zetten - Herveld - Betuwe

Een behandeling met keramische coating is niet alleen geschikt voor auto’s. Keramische coating is ook zeer geschikt als bescherming voor het exterieur van caravans, campers en boten!  Na de poetsbehandeling krijgt u een “nazorg setje” van ons gratis mee naar huis, zo kunt u de levensduur van de keramische coating zelf verlengen. Uiteraard krijgt u hierbij ook een garantiekaart op de keramische poetsbeurt!

Car Cleaning Andelst is aangesloten bij:

Car Cleaning Andelst is aangesloten bij het RDW
Car Cleaning Andelst is aangesloten bij het NAP