Car Cleaning Andelst is het adres voor onderhoud, het kopen van auto’s en het poetsen van uw heilige koe. Jan Willem Aalberts, de monteurs en de poetsers denken graag met u mee om uw auto in goede staat te houden. Direct aan de A-15 gelegen, is ons autobedrijf in Andelst de juiste garage voor inwoners van de regio Overbetuwe en voor forenzen die deze route veelvuldig gebruiken!

Goede service voor de auto én de klant

Snelle reparatie nodig? Geen probleem! Wij staan niet alleen klaar op afspraak maar ook als een defect met spoed moet worden verholpen. Voor spoedreparaties kunt u ons telefonisch bereiken, of rijd tijdens de openingstijden langs onze zaak, wij zorgen dat u zo snel mogelijk en veilig weer de weg op kunt!

Car Cleaning Andelst

Snelle reparatie nodig? Geen probleem! Wij staan niet alleen klaar op afspraak maar ook als een defect met spoed moet worden verholpen. Voor spoedreparaties kunt u ons telefonisch bereiken. Of rijd tijdens de openingstijden langs onze zaak! Wij zorgen dat u zo snel mogelijk en veilig weer de weg op kunt!

Betrouwbaar autobedrijf in Andelst

Car Cleaning Andelst is al jaren een vertrouwd gezicht in de regio Andelst. Wij houden altijd nauw contact met onze klanten en staan u persoonlijk te woord.
Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan, zo weet u wat er moet gebeuren om uw auto in goede staat te houden en staat u niet voor vervelende verassingen.
Ook voor het poetsen van uw auto leggen wij u graag stap voor stap uit hoe wij te werk gaan. Zodat uw auto voor langere tijd weerbaar is tegen de elementen en vuil minder vat heeft op de lak van uw auto.

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van onze occasions? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Car Cleaning Andelst is aangesloten bij:

Car Cleaning Andelst is aangesloten bij het RDW
Car Cleaning Andelst is aangesloten bij het NAP